Still alive and kicking…!

Posted: 28/07/2011 in Nyheder

Cyklingen sættes på stand-by efter styrt.

 

Et masse-styrt i forårets første Post Cup afdeling i Køge plager mig stadig.

 

Jeg var så uheldig at slå hovedet i asfalten med stor fart i styrtet. Jeg blev slået bevistløs og kørt til Køge sygehus traumecenter. En kraftig hjernerystelse og diverse sår og skrammer var resultatet. Jeg husker intet fra selve styrtet, kun lige op til, hvor nogle holdkammerater er ved at køre mig længere frem i feltet på de smalle veje. Det næste jeg husker er, at ambulance manden holder mit hoved mens en anden forsøger at få en krave om min nakke. De efterfølgende dage kunne jeg stort set ikke holde mig oprejst, da balance-evnen var helt ude af kurs og havde nok på fornemmelsen at det her ikke ville være overstået med 8 dage i sengen. Tiden efterfølgende har været meget turbulent. Jeg startede alt for hurtigt ud med arbejde og træning og kan på det kraftigste fraråde det!

Det er nu lidt over 3 måneder siden styrtet og jeg har stadig mén. Da jeg arbejder som ingeniør og derfor sidder foran skærmen en hel del, udtrættes hovedet meget let. Træningen er neddroslet til få ture om ugen af ca 1 times varighed, mest for at få lidt luft. Min arbejdsgiver, Medicologic A/S, har heldigvis været meget forstående for situationen og giver mig plads til at komme mig. Hvad fremtiden bringer ved jeg ikke. Jeg har desværre lidt svært ved at se mig selv sidde i et felt igen med 100 andre og kæmpe om en plads på viften, efter det her forløb. Og som det er pt, hvor jeg ikke kan træne, så har jeg valgt at sætte sporten på stand-by og fokusere på det vigtigste, nemlig at blive 100% igen. Måske har jeg kørt mit sidste cykelløb, måske ikke. Det var nu ikke lige på denne her måde at det skulle slutte

En kort sammenfatning af min cykel-”karriere” omfatter mere end 20 sejre i A-klassen, selv regner jeg DM-bronzen i enkeltstart i 2007 som det største resultat.

 

Der er lukket for kommentarer.